• Eindeloos veel waterplezier
  • Uitstekende faciliteiten
  • Schitterende locatie

Accommodatie met jachthaven Friesland

Kom naar Hart van Friesland, een prachtige jachthaven met luxe accommodaties, fijne faciliteiten en een natuurlijke omgeving.

Boek uw vakantie met jachthaven

Ontdek een luxe accommodatie met jachthaven in Friesland

Verblijven in een van de luxe accommodaties in Friesland kan van 2 tot 4 personen. Met je partner, het gezin of een aantal vrienden, je bent altijd welkom bij ons.

2 pers. studio beneden

Deze schattige studio heeft alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie in Friesland. Een gezellige zithoek met TV, een keuken en een 2 persoons boxspring maken  het een gezellige uitvalsbasis. Je loopt vanuit de studio zo de jachthaven op. Wanneer je je klaarmaakt voor een dag op het water hoef je dus niet eindeloos te sjouwen. Wel zo fijn toch?

4 pers. appartement beneden

Met het gezin of een aantal vrienden op vakantie in Friesland? Boek dan het appartement beneden voor 4 personen. Dit appartement op de begane grond heeft een woonkamer met zithoek, ruime keuken en één aparte slaapkamer. Het appartement beneden heeft ook een eigen terrasje. 

4 pers. appartement boven

Dit appartement is qua inhoud het zelfde als appartement beneden. Alleen is de indeling anders. Dit appartement is op de eerste verdieping en heeft nog een tweede etage waar de bedden staan. Tevens is er ook géén lift naar boven aanwezig. 

Alle accommodaties

Ik verblijf graag met meer personen

Bij sommige accommodaties met jachthaven in Friesland is het mogelijk om met 5 of 6 personen te verblijven. Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken.

Faciliteiten tijdens je verblijf bij de accommodatie met jachthaven in Friesland

Stel het je even voor: nadat je een dagdeel op pad bent geweest even wat anders. Kom met de diertjes van de kinderboerderij knuffelen of schuif aan voor een lekker dinner in ons restaurant.

Kom gezellig dineren

Ons restaurant is gelegen aan het water.  Vanaf het terras heb je uitzicht op de haven en de watersportactiviteiten. Bij mooi weer kun je heerlijk in de zon zitten. Bij mindere temperaturen is het binnen heerlijk vertoeven. 

Bekijk de menukaart

Ook voor feestjes en partijen kun je bij ons terecht. Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 515 – 559 444 of mail friso@hartvanfriesland.nl (ook voor reserveringen)

Sport en spel voor jong en oud

Bij vakantie hoort natuurlijk ook een beetje sport en spel, of dat nu eventjes zwemmen is of een potje tennis. Bij Hart van Friesland kun je altijd wel iets spelen. Bij ons vind je bijvoorbeeld:

  • Tennisbaan
  • Voetbalveld
  • Jeu-de-boules
  • Volleybal
  • Zwemmen (natuurbad)
  • Suppen

Heb je al helemaal zin in je vakantie in Friesland? Boek direct een appartement en hopelijk tot snel!

Zoek en boek uw accommodatie