• Eindeloos veel waterplezier
  • Uitstekende faciliteiten
  • Schitterende locatie
Voor zowel motorboten als zeilboten

Winterstalling

Jouw boot veilig stallen in de wintermaanden? Dat kan uiteraard in onze professionele winterstalling.

Onze jachthaven beschikt over Roodberg boottrailer die schepen tot 16 ton uit het water tilt. Wij kunnen hierdoor zowel motorboten als zeilboten eenvoudig en veilig stallen. 

Vanaf eind september kun je gebruik maken van de winterstalling. Jouw boot kan vanaf eind maart weer te water gelaten worden. Winterstalling op een eigen trailer is mogelijk, hiervoor kun je contact met ons opnemen.

In de winter is het extra belangrijk om goed voor je boot te zorgen. Je kunt de boot natuurlijk in het water laten liggen, maar voor de boot is het beter om op wal gestalt te worden. Wij regelen dit met gemak voor je!  Schepen tot 16 ton en/of 1.50 meter diepgang, kunnen bij ons uit het water worden gehaald. Zeilschepen kunnen met staande mast gestald worden op onze stormvaste bootbokken.

We reinigen het onderwaterschip op onze speciale afspuitplek en stallen de schepen in de loods of op één van de parkeerterreinen. De keuze is aan jou! De schepen worden gestald op speciale Roodberg bokken. Mocht je in de zomer onderhoud willen (laten) plegen aan jouw boot, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze stalling. 

PRIJZEN WINTERSTALLING

De kosten voor de winterstalling verschillen per boot. De onderstaande prijzen zijn vanaf- prijzen en kunnen soms afwijken. Benieuwd naar de kosten voor jouw boot? Neem dan contact met ons op voor een overzicht op maat.

Op de wal (incl. bok)

€17,- m²

In de loods (incl. bok)

€40,- m²

Uit- en in het water laten
schip < 8 meter

€100,-

Uit- en in het water laten
schip 8-10 meter

€130,-

Uit- en in het water laten
schip > 10 meter

€160,-

Afspuiten < 8 meter

€50,-

Afspuiten 8-10 meter

€65,-

Afspuiten > 10 meter

€80,-

Milieuheffing per afspuitbeurt

€25,-